Werken bij ForFarmers

Wij staan voor een gezonde toekomst voor de agribusiness. Daar hebben we jou voor nodig!

ForFarmers werkt intensief samen met klanten voor concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Niet voor niets hebben we als missie: For the Future of Farming. Wat betekent dit voor jou als Commercial Trainee binnen ForFarmers?

Jij staat centraal

Afbeelding: V

Het traineeship is een speciaal op Sales afgestemd programma, met persoonlijke begeleiding, training en coaching op maat. Ons doel? Jou voorbereiden op een passende carrière binnen onze Sales-organisatie, ongeacht in welke diersector! Jij staat centraal. 

Jij leert ForFarmers en onze klanten kennen

Afbeelding: V

Het Commercial Trainee Program is een internationaal opleidingsprogramma van ForFarmers, exclusief voor nieuwe medewerkers binnen Sales. Je leert op hoofdlijnen alle onderdelen van het bedrijf kennen. En je bouwt meteen aan je eigen interne netwerk.

Wij investeren in kennis

Afbeelding: V

ForFarmers is ambitieus. Om dé partner van agrarische ondernemers te zijn, investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers. Juist dankzij die kennis kunnen zij de klant helpen zijn bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit betekent volop mogelijkheden voor getalenteerde en ambitieuze mensen. 

Afbeelding: Herjan

“Het mooie aan mijn werk is dat ik kan bijdragen aan het eindresultaat op het boerenerf. Ik probeer samen met de klant de lat telkens weer hoger te leggen en dat is uitdagend.”
Herjan Klein Leetink - Specialist varkenshouderij

Aanmelden

Twee keer per jaar (voor- en najaar) starten we met een nieuwe instroom. In december en april/mei start de werving.