Creatief in beweging met de ForFarmersFit Strava Art Challenge

Afbeelding: FFFit Strava art_ruud_2
De winnende creatie van Ruud van Wee.

Wie maakt al lopend of fietsend de leukste 'Strava art'? In de ForFarmersFit beweegchallenge van afgelopen maand ging het niet (alleen) om kilometers maken, maar werden de collega’s uitgedaagd om vooral creatief aan de slag te gaan. Als ware Picasso’s renden, wandelden en fietsten zij door de straten om van hun route een kunstwerk te maken. Het resultaat deelden zij in de Strava app.

Het bleek niet de makkelijkste challenge, maar we zagen dat we ook een aantal doorzetters in ons team hebben! Er kan echter maar één winnaar zijn en dat is Ruud van Wee, onze uiterst sportieve technisch specialist pluimvee. Hij maakte niet alleen de origineelste creatie, maar verdient extra credits vanwege de weersomstandigheden waarin hij zijn ‘natgeregende muis’ liep.

Ons digitale applaus is voor alle deelnemers, met of zonder creatieve route. Want wie (meer) in beweging is gekomen afgelopen maand, verdient natuurlijk een dikke duim omhoog!

Afbeelding: FFFit Strava art_inline
Een greep uit de creaties van andere deelnemers, met commentaar van de jury: (1) Knap neergezet - (2) Daar spreekt ambitie uit - (3) Goede stretch-oefening (hoofd kwartslag draaien) ;-)