Nieuwe bedrijfskleding voor medewerkers Productie en Logistiek

De nieuwe bedrijfskleding van ForFarmers

Alle medewerkers van ForFarmers werkzaam in Productie en Logistiek krijgen dit jaar nieuwe werkkleding. De kleding voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en is uitgebreid getest op draagcomfort en functionaliteit. Hiermee wordt de One ForFarmers aanpak ook zichtbaar binnen Productie & Logistiek.

Veiligheid
Veiligheid was een belangrijke reden om alle werkkleding te vervangen. Alle kledingstukken zijn voorzien van reflecterende onderdelen, zodat het dragen van een apart veiligheidshes niet meer nodig is. De kleding is verder o.a. antistatisch, ademend, vuilafstotend en wind- en waterdicht.

One ForFarmers
Een tweede aspect is de One ForFarmers gedachte; door standaardisatie en bundeling van alle kledingpakketten over de landen heen, kunnen we hogere eisen stellen aan kwaliteit en veiligheidsaspecten van de kleding, tegen lagere kosten. Bovendien zorgt het voor een uniforme en professionele uitstraling op de locaties. 

Uitgebreid getest
De nieuwe kleding is uitgebreid getest in alle landen, op zeven locaties, door in totaal 55 medewerkers in verschillende functies. Alle opmerkingen zijn meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Zo is o.a. de hoeveelheid oranje in de kleding aangepast en is er gekozen voor materiaal met meer katoen en minder polyester voor een beter draagcomfort.

Eind 2018 zullen alle medewerkers in Nederland, Duitsland, België en Engeland in het nieuw gestoken zijn. Allround Operator Roy Kamps stond alvast met alle plezier model.