Werken bij ForFarmers

Leren & werken bij ForFarmers (BOL/BBL)

Een goede opleiding is de basis voor een mooie carrière. Wil jij graag bijdragen aan de totstandkoming van een kwaliteitsproduct? Wil je deel uitmaken van een klein en hecht team en leren van de beste vakmensen? Kies dan voor een leer- en werktraject (BOL/BBL) bij ForFarmers.

Volg je een mbo-beroepsopleiding in de richting Metaal & Techniek? Dan kun je voor het praktijkdeel bij ons terecht. Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben ervaren praktijkbegeleiders. Leren en werken tegelijk, daar kom je verder mee!

Nog nooit in een voerfabriek geweest? Lees dan het verhaal van Roy Kamps of bekijk de video hieronder waarin hij over zijn werkzaamheden als allround procesoperator vertelt.

BOL-traject – school en stage

BOL is de Beroepsopleidende Leerweg, waarin je school en stage combineert. Tijdens de stage breng je je vak in praktijk. ForFarmers heeft stageplekken voor 20 weken waarin je meewerkt op een afdeling of zelfstandig aan de slag gaat met een opdracht. Ervaren collega’s op de werkvloer begeleiden je hierbij.

ForFarmers biedt BOL-stages aan in diverse richtingen. Check ons vacature-overzicht voor de beschikbare stages of lees het verhaal van Mathijs Bikkel, BOL-stagiair vanuit de opleiding Engineering/Mechatronica. 

BBL-traject – werken en leren tegelijk

BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg en is een combinatie van werken en leren. Bij een BBL- opleiding ben je bij ons in dienst en ga je één dag in de week naar school. De overige vier dagen ben je aan het werk in de fabriek. Je bent deel van het team en draait volledig mee in de praktijk. Je wordt begeleid door ervaren en deskundige collega’s en je hebt een vaste praktijkbegeleider. Deze collega ondersteunt je ook bij het maken van je ‘Beroeps Praktijk Vorming’ - map (BPV).

ForFarmers biedt landelijk op meerdere productielocaties BBL-trajecten aan voor operators en diverse technische functies, zoals elektromonteur en mechanisch monteur. 

  • De theorie
    Het theoretische gedeelte van je opleiding wordt verzorgd door je eigen school. Je begeleider van ForFarmers volgt je tijdens het leerproces en laat zien hoe je het geleerde toepast in de praktijk.
     
  • ForFarmers betaalt je opleiding
    Op het moment dat je start met de opleiding krijg je voor de duur van de opleiding een leer-/arbeidsovereenkomst waarin ook afspraken staan over je salaris. ForFarmers betaalt de opleidingskosten (collegegeld en boekengeld). Na het behalen van je diploma kun je intern solliciteren. Je hebt dan voorrang op externe kandidaten. Is er een passende vacature, dan bieden we je graag direct een vast contract aan.

Ben jij vooral geïnteresseerd in techniek? Bekijk dan de video waarin Roeland Dinkelman vertelt over zijn werk als inspectieleider in de technische dienst of lees zijn verhaal.

Interesse?

Een goede opleiding is de basis voor een mooie carrière. En bij ForFarmers stopt dat niet op het moment dat je in dienst komt. Medewerkers met ambitie, die zich verder willen ontwikkelen, krijgen bij ForFarmers volop kansen om via interne en externe opleidingen door te groeien. Dus, reikt jouw ambitie verder dan je eerste diploma? Kies dan voor een leer- en werktraject bij ForFarmers.

Benieuwd naar je collega's?

Lees hier hoe collega's op diverse plekken in het bedrijf het werken bij ForFarmers ervaren.